Gáz1.hu

Az Ön cége is túl sokat fizet a földgázért?

A legtöbb magyar vállalkozás 15-30%-kal csökkenthetné földgáz-költségeit, bármiféle befektetés nélkül, változatlan gázfogyasztás mellett. Az energiapiac 2015-ös megnyitása óta a cégek szabadon választhatnak gázszolgáltatót, mégis kevesen használják ki ezt a lehetőséget - annak ellenére, hogy komoly összegeket takaríthatnának meg egy jobb szerződéssel.

Miközben a világpiaci gázár folyamatosan csökkent, a hazai vállalatok által fizetett gázár az utóbbi években változatlan maradt. A legtöbb cégnél (érthető módon) nincs olyan szakember, aki átlátja a gázpiaci szabályokat, és tisztában van a lehetőségekkel. Megszokásból, kényelemből, a piaci lehetőségeket nem ismerve a cégek nagy része túl sokat fizet a földgázért.

Gyakran tapasztaljuk, hogy a régen megkötött, előnytelen gázellátási szerződés miatt egy cég (gázfogyasztástól függően) százezreket, milliókat bukik el évente. Ezt azért is bosszantó látni, mert közben az alacsonyabb gázár könnyedén elérhető volna. Egyszerűen versenyre kell kényszeríteni a gázkereskedőket, és csak a legjobb, legolcsóbb ajánlatot szabad elfogadni.

Tavaly indított Gáz1.hu szakértői szolgáltatásunk gázfogyasztó kis- és középvállalkozásoknak biztosít hozzáférést a legalacsonyabb gázárakhoz. A szolgáltatás lényege az, hogy versenyt generálunk a kereskedők között. Több cég fogyasztására együtt, csomagban pályáztatjuk meg a földgázkereskedőket, akik egymással versenyezve hatalmas kedvezményeket adnak.

Az általunk kiírt pályázaton mindig az a kereskedő nyer, aki a legalacsonyabb árat ajánlja. A győztes kereskedő ilyenkor számos új ügyfelet szerez meg egyszerre, az új ügyfelek pedig az extra haszonnak örülnek, hiszen ezután sokkal olcsóbban kapják a földgázt, mint az előző szolgáltatójuktól. Mindenki jól jár, és mindenki elégedett - szerintünk ez a korrekt üzlet alapja.

A Gáz1.hu indulása óta szinte minden ügyfelünknél legalább 15%-ot faragtunk le a gázárból, de bőven volt példa 30% fölötti gázárcsökkenésre is. Ezek a cégek most változatlan fogyasztás mellett 15-30%-kal kevesebbet fizetnek ugyanazért a földgázért. Nagyvállalati fogyasztóknak ez milliós, kisebb cégeknek százezres nagyságrendű éves megtakarítást jelent.

Pályáztatási folyamatunkat úgy alakítottuk ki, hogy az kényelmes, átlátható, és teljesen kockázatmentes legyen. Minden adminisztrációt és papírmunkát lebonyolítunk a pályáztatás és a kereskedőváltás során, Önnek csak döntenie és aláírnia kell. Mindenben segítünk és minden kérdésére örömmel válaszolunk.

Első lépésként csak néhány fogyasztási adatot kérünk a cég gászámlájáról, amiből szakértőink 1 munkanap alatt kiszámítják Önnek, hogy mekkora összeg takarítható meg. A döntés végig az Ön kezében van. Ha szimpatikusnak találja az előzetesen kiszámolt összeget, akkor ingyen és bármiféle kötelezettségvállalás nélkül részt vehet a következő pályáztatási körben.

A pályáztatás végén a győztes kereskedő ad egy konkrét ajánlatot, pontos gázárral. Az ajánlat mellé kiszámoljuk, hogy az Ön cége éves szinten mennyit nyer annak elfogadásával. Látni fogja a számokat feketén-fehéren, és a tények ismeretében döntheti el, hogy elfogadja-e az ajánlatot.

Azt akartuk, hogy a Gáz1.hu szolgáltatása minden cégnek vonzó legyen, ezért úgy terveztük meg a folyamatot, hogy a gázfogyasztó ügyfél csak nyerhessen rajta. Ha Ön valamiért nem fogadja el a győztes ajánlatot, akkor az ön cégének semmibe nem került az egész - és még csak indokolnia sem kell a döntést.

Ha elfogadja az ajánlatot, akkor lebonyolítjuk a kereskedőváltást, és bő 1 hónap múlva már az olcsóbb gázt használja a cége. A következő gázszámlán a saját szemével is látni fogja, hogy mennyivel olcsóbb lett, az év végére pedig vaskos megtakarításnak örvendhet.

Engedje meg, hogy segítsünk Önnek tisztán látni! Kérjen egy kötelezettségmentes kalkulációt, és nézze meg, mennyit pénzt hoz a cégnek, ha mostantól sokkal kevesebbet költ földgázra:

Megnyitom a Gáz1.hu oldalt