Szolgáltatások

Az MT Gas-Consulting Kft. elsősorban az energia fogyasztóknak nyújt támogatást szolgáltatásaival, ugyanakkor jelentős erőforrásokkal rendelkezik az energiapiac stratégiai, modell, de akár az operatív szintű kérdéseivel összefüggő problémák megoldásaival kapcsolatban is.

Energetikai audit szolgáltatás

Cégünk energetikai audit szolgáltatást nyújt a partnerei számára. Az energiahatékonysági törvény előírja, hogy 2015. decemberétől minden Magyarországon működő nagyvállalat köteles négyévente energetikai auditálást végeztetni. Az energetikai audit energiahatékonyságot eredményező szolgáltatás: olyan előnyöket nyújt, amelyek ellenőrzötten csökkentik a társaságok energiafogyasztását, növelik energia felhasználásuk hatékonyságát.  Az MT-GAS Consulting Kft energetikai auditálást végző gazdálkodó szervezet. Az auditor által elvégzett munka dokumentált, jogszabályban meghatározott tartalommal és formában készül el.

Gáz1.hu

Az Ön cége is túl sokat fizet a földgázért?

A legtöbb magyar vállalkozás 15-30%-kal csökkenthetné földgáz-költségeit, bármiféle befektetés nélkül, változatlan gázfogyasztás mellett. Az energiapiac 2015-ös megnyitása óta a cégek szabadon választhatnak gázszolgáltatót, mégis kevesen használják ki ezt a lehetőséget - annak ellenére, hogy komoly összegeket takaríthatnának meg egy jobb szerződéssel.

Gázpiaci tanácsadás

A Társaság nagy rutinnal végzi évek óta elégedett partnerei megbízásából a számukra legjobban illeszkedő, leghatékonyabb, legolcsóbb megoldás biztosító energiabeszerzési tendereket, képesek vagyunk rövid határidőre tanácsadói, szakértői feladatokat ellátni az energiapiac bármely területén.

Nominálási szolgáltatás

A csapat legfontosabb feladata ma a Partnereink fogyasztásának felelősséggel, saját kockázatunkra történő becslése és nominálása a fogyasztókat ellátó kereskedők felé. E tekintetben Ügyfeleink olyan kockázattól mentesülnek, amely jelentős többletköltségeket okozhat számukra támogatásunk nélkül. Így azonban jelentős megtakarítással szembesülnek azáltal, hogy ezt a képességet nem kell kiépítsék házon belül és e tevékenység kockázatát sem kell viseljék.