Gázpiaci tanácsadás

A Társaság nagy rutinnal végzi évek óta elégedett partnerei energiabeszerzési tendereit. Ennek során a lehető legmélyebb merítéssel teszteljük a piacot. Különböző ellátási modellekre is tudunk ajánlatot szerezni. Célunk a fogyasztóhoz legjobban illeszkedő, számára leghatékonyabb, legolcsóbb megoldás biztosítása. 

A MT-GAS Consulting Kft komplex módon jelent lehetőséget, felülvizsgálja a fogyasztás szerkezetét, megvizsgálja a szerződést, ami alapján a vételezés történik, ellenőrzi a számlákon jelentkező fogyasztást és ellenértékét, valamint azt hogy megfelel-e a szerződésnek. Olyan megoldást ajánl, ami a fogyasztó sok esetben létező kiszolgáltatott helyzetét megszünteti! Váljon egyenlő partnerévé az Önt energiával ellátó kereskedőjének, vagy akár az elosztó társaságnak! 

A felhasználóval konzultálva jelenlegi fogyasztási szerkezetről, annak változtatási szándékáról az MT-GAS Consulting Kft elvégzi a felhasználó szerződésének felülvizsgálatát, a szükséges lépések megtételére javaslatot tesz, konkréten megjelölve az elérhető éves költség megtakarítást. Döntést követően versenyezteti a földgázkereskedőket lefolytatja a tárgyalásokat, a felhasználó megbízása alapján a földgáz-kereskedőkkel. Tevékenységük eredményét minden esetben monitorozzuk, partnerünk tiszta képet kap arról, hogy mit hoztunk a konyhájára. 

Csapatunk rövid határidőre, rugalmasan felállított csapattal képes tanácsadó feladatokat ellátni az energiapiac stratégiai, modell, de akár az operatív szintű kérdéseivel összefüggő kérdések megoldására az energia piac teljes vertikumában (modellalkotás, jogszabály véleményezés, kereskedelem, rendszerhasználat, rendszerüzemeltetés, stb.).